
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
250 g g | Rosii cherry Rosii cherry | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
1 lingurite lingurita | Cimbru Cimbru | |
15 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
4 bucati bucata | Oua Ou | |
275 ml ml | Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2% | |
2 linguri lingura | Faina alba de grau Faina alba de grau | |
275 g g | Branza Mozzarella Branza Mozzarella | |
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listClafoutis cu rosii si cu mozzarella
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Ungeti o tava si aranjati rosiile pe baza tavii, puneti usturoiul taiat, cimbrul si uleiul. Dati la cuptor, la 200 grade C, timp de zece minute.
Intr-un castron, bateti ouale si laptele. Asezonati cu sare si piper si apoi adaugati treptat faina. Amestecati bine cu ajutorul unui tel astfel incat compozitia sa fie foarte bine omogenizata. Scoateti tava din cuptor, adaugati compozitia de lapte si asezati mozzarella pe baza tavii integrate cu rosiile. Dati la cuptor, la 180 grade C si coaceti timp de 40-45 de minute.
Serviti cu salata. Pofta buna!