
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
250 g g | Crema de branza Crema de branza | ||
250 g g | Spanac Spanac | ||
4 bucati bucata | Oua Ou | ||
100 g g | Unt Unt | ||
25 g g | Usturoi Usturoi | ||
4 bucati bucata | Paine cu seminte Paine cu seminte | ||
3 bucati bucata | Rosii Rosie | ||
30 ml ml | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMic dejun normand
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o tigaie, tragem spanacul in unt cu usturoi. Il pastram cald. Prajim ouale ochiuri moi si le pastram calde in tigaie. Rosiile le taiem felii subtiri.
Asezam totul pe chiflele taiate in doua si, peste ele, punem feliile de branza. Introducem la cuptorul incins la 160 de grade si le lasam pana cand se topeste branza.
Servim fierbinte, oricum nu mai are nimeni rabdare sa se raceasca. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.