
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
3 bucati bucata | Ardei gras verde Ardei gras verde | ||
100 g g | Spaghete integrale Spaghete integrale | ||
100 g g | Carnaciori banateni Carnaciori banateni | ||
100 g g | Branza Branza | ||
100 g g | Cascaval Cascaval | ||
50 ml ml | Lapte proaspat 1.5% Lapte proaspat 1.5% | ||
10 bucati bucata | Oua Ou | ||
100 g g | Unt Unt | ||
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listOmleta Pascala
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se taie toti ardeii in felii mari si apoi se pun la copt pe gratar. Se adauga sare. Concomitent fierbem spaghetele, dupa ce au fost rupte in trei. Dupa ce au fiert, spaghetele se scurg si se pun intr-un bol in care adaugam telemeaua si cascavalul rase. Adaugam laptele si amestecam pana se incorporeaza. Apoi adaugam ardeii copti taiati cubulete.
Urmeaza prepararea carnatilor: ii taiem in bucati lungi si ii frigem putin pe gratar. Apoi, ii taiem felii si ii amestecam cu compozitia de mai sus. Se adauga si patrunjelul taiat marunt.
Se topeste untul intr-o tigaie inalta si se adauga in bol. Apoi se bat ouale si se toarna peste compozitie. Amestecul se toarna in tigaia in care a fost topit untul.
Se asteapta pana prinde coaja si apoi se intoarce in tigaie. Omleta se serveste calda.
Pofta buna!