
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Oua Ou | |
1 linguri lingura | Zahar Zahar | |
1 varfuri varf | Sare de mare Sare de mare | |
60 g g | Faina alba de grau Faina alba de grau | |
1 varfuri varf | Praf de copt Praf de copt | |
40 ml ml | Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2% | |
40 ml ml | Apa minerala Apa minerala | |
1 linguri lingura | Unt Unt | |
150 g g | Capsuni Capsuni | |
2 linguri lingura | Zahar pudra Zahar pudra | |
1 cani cana | Inghetata Inghetata |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOmleta din spuma, cu capsuni
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se separa oul si se bate galbenusul cu zahar si sare, pana cand se formeaza o crema.
Se amesteca faina cu praful de copt, se adauga laptele si apa minerala si se amesteca impreuna cu crema de galbenus. Se bate albusul pana devine tare si se incorporeaza si el, cu atentie. Compozitia obtinuta se coace in unt incins, 2 - 3 minute pe ambele parti, intr-o tigaie cu strat antiaderent, pana devine aurie.
Intre timp se curata capsunile si se feliaza. Se asaza omleta pe o farfurie plata si se adauga feliutele de capsuni, se pulverizeaza putin zahar pudra si se pliaza.
Deasupra se orneaza cu restul de zahar pudra si se serveşte imediat, cu inghetata de vanilie.