Crema de avocado cu ou

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Crema de avocado cu ou
DificultateScazuta
Timp de gatire15 min

Mod de preparare

    Mai intai fierbem ouale, in apa cu putina sare, 10 minute la foc mediu, din momentul in care apa incepe sa fiarba. Lasam ouale sa se raceasca, le curatam, le taiem cubulete.

    Intr-un bol amestecam crema de branza, zeama de la o lamaie, sare si piper dupa gust.

    Dam prin blender amestecul de crema de branza, avocado, ouale si mararul, pana avem o crema.

    Crema de avocado cu ou se pastreaza in borcan sau caserola inchisa ermetic. Este delicioasa daca o lasam 2-3 ore la frigider inainte de servire. Poate fi si un dip excelent pentru chipsuri din legume sau nachos, pentru o seara relaxanta in familie. Sa va fie de cel mai bine!

    Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.

    Ce trebuie sa stiti despre reteta: este perfecta la micul dejun, in sandwich-ul de la scoala sau de la birou. Se pastreaza foarte bine 2 zile la frigider si poate fi servita cu paine prajita, ca o crema tartinabila in sandvisuri sau tortilla. Se pregateste in mai putin de 5 minute, mai ales daca fierbeti ouale din timp, chiar de seara, apoi le lasati in frigider pana dimineata cand le folositi in crema.