meriți să fii surprins
Omlete spuma cu crema toffee si zmeura

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

125 g g Zmeura Zmeura
2 bucati bucata Oua Ou
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
2 linguri lingura Zahar Zahar
125 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
1 varfuri varf Praf de copt Praf de copt
80 ml ml Lapte proaspat 1.5% Lapte proaspat 1.5%
80 ml ml Apa minerala Apa minerala
2 linguri lingura Unt Unt
250 g g Branza de vaca Branza de vaca
4 linguri lingura Crema toffee Crema toffee
1 bucati bucata Zahar vanilat Zahar vanilat
1 lingurite lingurita Zahar pudra Zahar pudra
2 lingurite lingurita Fistic Fistic

Omlete spuma cu crema toffee si zmeura

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(4)

Mod de preparare

Zmeura se spala bine si se lasa sa se scurga intr-o strecuratoare.

Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat bine impreuna cu sarea iar spuma obtinuta se introduce la frigider. Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul pana se obtine o crema consistenta.

Faina, praful de copt, laptele si apa minerala se amesteca bine. Se adauga crema din galbenusuri si albusul racit. Compozitia se imparte in patru portii egale, care se prajesc pe rand in tigaie, cu putin unt, timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Astfel, se obtin 4 omlete cu un diametru de aproximativ 18 cm.

Se amesteca branza de vaci, crema toffee si zaharul vanilat. Amestecul se întinde peste cele patru omlete si apoi se adauga zmeura. Omletele se pliaza pe mijloc.

La sfarsit, fisticul se toaca marunt si se presara, impreuna cu zaharul pudra, peste omlete. Pofta buna!