
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
125 g g | Zmeura Zmeura | |
2 bucati bucata | Oua Ou | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
2 linguri lingura | Zahar Zahar | |
125 g g | Faina alba de grau Faina alba de grau | |
1 varfuri varf | Praf de copt Praf de copt | |
80 ml ml | Lapte proaspat 1.5% Lapte proaspat 1.5% | |
80 ml ml | Apa minerala Apa minerala | |
2 linguri lingura | Unt Unt | |
250 g g | Branza de vaca Branza de vaca | |
4 linguri lingura | Crema toffee Crema toffee | |
1 bucati bucata | Zahar vanilat Zahar vanilat | |
1 lingurite lingurita | Zahar pudra Zahar pudra | |
2 lingurite lingurita | Fistic Fistic |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOmlete spuma cu crema toffee si zmeura
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Zmeura se spala bine si se lasa sa se scurga intr-o strecuratoare.
Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat bine impreuna cu sarea iar spuma obtinuta se introduce la frigider. Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul pana se obtine o crema consistenta.
Faina, praful de copt, laptele si apa minerala se amesteca bine. Se adauga crema din galbenusuri si albusul racit. Compozitia se imparte in patru portii egale, care se prajesc pe rand in tigaie, cu putin unt, timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Astfel, se obtin 4 omlete cu un diametru de aproximativ 18 cm.
Se amesteca branza de vaci, crema toffee si zaharul vanilat. Amestecul se întinde peste cele patru omlete si apoi se adauga zmeura. Omletele se pliaza pe mijloc.
La sfarsit, fisticul se toaca marunt si se presara, impreuna cu zaharul pudra, peste omlete. Pofta buna!