
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
370 g g | Faina Faina | |
220 ml ml | Lapte proaspat 3.5% Lapte proaspat 3.5% | |
7 g g | Drojdie Drojdie | |
9 bucati bucata | Oua Ou | |
200 g g | Branza de capra Branza de capra | |
150 g g | Branza Cheddar
Branza Cheddar (maturata) | |
Piper Piper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBarcute cu branza Cheddar, telemea din lapte de capra si ou
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Puneti intr-un bol faina, laptele, drojdia si oul. Amestecati bine pana obtineti o coca.
Presarati faina pe blatul de lucru si formati din coca un baton pe care il taiati in 5 parti egale. Intindeti fiecare parte sub forma unui cerc si apoi rulati marginile fiecarei foi de aluat spre mijloc si lipitibine capetele. Faceti o despartitura la mijloc, astfel incat sa obtineti o barcuta.
Pentru umplutura, puneti intr-un bol telemeaua din lapte de capra data prin razatoare, branza Cheddar maturata data si ea prin razatoare, cele 2 oua, asezonati cu piper si amestecati bine totul.
Pregatiti o tava tapetata cu hartie de copt si puneti pe ea barcutele formate mai devreme. Umpleti fiecare barcuta cu amestecul pregatit mai devreme. Ungeti cu ou barcutele si dati la cuptor, la 200˚C, timp de 30 de minute.
Apoi scoateti barcutele si puneti cate un ou in fiecare dintre ele. Bagati din nou la cuptor pentru inca 1-2 minute. Scoateti si serviti calde. Pofta buna!