meriți să fii surprins
Liliecii de Halloween

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

175 ml ml Frisca lichida Frisca lichida
25 g g Unt Unt
225 g g Ciocolata neagra Ciocolata neagra
5 linguri lingura Nuca de cocos Nuca de cocos
3 linguri lingura Cacao Cacao
3 bucati bucata Biscuiti Biscuiti
(cu crema Neo)
Stafide Stafide
(ochi si nas)
Merisoare Merisoare
(ochi si nas)
Ciocolata alba Ciocolata alba
(ochi)

Liliecii de Halloween

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

40 min
(30)

Mod de preparare

Incalziti usor frisca si untul intr-un vas. Amestecati bine cu telul si cand s-a topit untul, adaugati si ciocolata. Amestecati bine cu ajutorul unei spatule pana se topeste ciocolata si se omogenizeaza totul. Luati de pe foc, lasati putin sa se raceasca si apoi bagati la frigider timp de o ora. Daca nu s-a inchegat suficient, mai bagati 10 - 15 minute la congelator.

Intre timp, pregatiti decorul si nasul, ochii liliecilor. Rupeti biscuitii cu crema in jumatate pentru a forma aripile, stafidele in jumatati pentru ochi si decupati din ciocolata cercuri mici pentru ochi.

Puneti in boluri separate nuca de cocos si cacao si apoi scoateti compozitia de la rece si incepeti sa formati liliecii. Luati cu o lingura din compozitie, formati o biluta si apoi o dati prin cocos si o puneti pe un platou. Formati bilute din toata compozitia si dati jumatate din ele prin nuca de cocos si cealalta jumatate prin cacao.

In fiecare biluta, infigeti in laterale jumatati de biscuite, astfel incat sa formati aripi. Puneti si cerculetele de ciocolata astfel incat sa formati ochii. Pentru a-I finalize, adaugati si jumatati de stafide. Pentru nas puteti folosi atat stafide cat si merisoare si gata liliecii de Halloween.