
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
90 g g | Zahar pudra Zahar pudra | |
300 g g | Iaurt Iaurt | |
1 lingurite lingurita | Gelatina alimentara Gelatina alimentara | |
200 g g | Frisca lichida Frisca lichida | |
500 g g | Capsuni Capsuni | |
2 bucati bucata | Portocale Portocala |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSpuma de portocale cu capsuni
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Una dintre portocale se spala cu apa fierbinte, se usuca, iar coaja se rade fin. Fructul se stoarce. Coaja rasa si sucul se amesteca cu 75 g zahar pudra si cu iaurt. Gelatina se lasa 5 minute in apa rece sa se inmoaie. Se dizolva la foc mic, se adauga 2 linguri de iaurt, iar acest amestec se incorporeaza apoi in restul de iaurt. Se da la rece.
Cand crema incepe sa se lege, se bate bine frisca si se amesteca cu crema. Spuma se lasa minimum 2 ore sau peste noapte sa se lege. Portocala ramasa se stoarce. Capsunile se spala, se taie felii si se amesteca cu restul de zahar pudra si cu sucul de portocala si se lasa 10 minute la marinat. Apoi, se repartizeaza in boluri, iar deasupra, cu ajutorul unei linguri, se pun gramajoare de spuma.