meriți să fii surprins
Chiftelute cu legume Bio

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

100 g g Broccoli Broccoli
100 g g Fasole verde Fasole verde
(congelata)
100 g g Mazare Mazare
(congelata)
50 g g Sparanghel Sparanghel
25 g g Usturoi Usturoi
80 g g Unt Unt
1 caserole caserola Baby spanac Baby spanac
(bio)
90 g g Parmezan Parmezan
200 g g Carne tocata Carne tocata
(bio)
100 g g Dovlecei Dovlecel
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
2 bucati bucata Oua Ou
150 g g Morcovi Morcov
200 g g Cartofi Cartof
1 bucati bucata Ceapa Ceapa
1 legaturi legatura Marar Marar

Chiftelute cu legume Bio

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:10 h
(20)

Mod de preparare

Incepe prin a spala bine toate legumele. Apoi, toaca marunt usturoiul, taie broccoli si curata toate legumele.

Topeste untul intr-o tigaie si caleste putin usturoiul, dupa care adauga mazarea, fasolea, broccoli si sparanghelul.Soteaza-le bine, acopera cu un capac si lasa-le sa fiarba 5 minute.

Scoate legumele gatite pe o farfurie, sa nu se gateasca prea mult.

Sa trecem la chiftelute!

Toaca marunt patrunjelul, mararul si ceapa. Apoi rade dovlecelul pe razatoarea fina si scurge-l de apa. Da prin razatoare morcovii si cartofii.

Amesteca toate ingredientele cu cele doua oua batute, sare si piper. Pune putin parmezan ras pentru un gust si mai bun.

Acum formeaza chiftelutele si gata!

Pune-le in cuptorul incins, la 170 grade C, timp de 40 minute.

Serveste-le cu o salata delicioasa de spanac.

Sa ai pofta!