
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChiftelute cu legume Bio
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Incepe prin a spala bine toate legumele. Apoi, toaca marunt usturoiul, taie broccoli si curata toate legumele.
Topeste untul intr-o tigaie si caleste putin usturoiul, dupa care adauga mazarea, fasolea, broccoli si sparanghelul. Soteaza-le bine, acopera cu un capac si lasa-le sa fiarba 5 minute.
Scoate legumele gatite pe o farfurie, sa nu se gateasca prea mult.
Sa trecem la chiftelute!
Toaca marunt patrunjelul, mararul si ceapa. Apoi rade dovlecelul pe razatoarea fina si scurge-l de apa. Da prin razatoare morcovii si cartofii.
Amesteca toate ingredientele cu cele doua oua batute, sare si piper. Pune putin parmezan ras pentru un gust si mai bun.
Acum formeaza chiftelutele si gata!
Pune-le in cuptorul incins, la 170 grade C, timp de 40 minute.
Serveste-le cu o salata delicioasa de spanac.
Sa ai pofta!