Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
10 bucati bucata | Oua Ou | |
300 g g | Sunca Praga Sunca Praga | |
10 bucati bucata | Castraveti murati Castravete murat | |
150 g g | Cascaval Gouda Cascaval Gouda | |
150 g g | Branza Mozzarella Branza Mozzarella | |
g g | Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
1 bucati bucata | Galbenusuri
Galbenus (crud) | |
1 bucati bucata | Galbenusuri
Galbenus (fiert) | |
1 lingurite lingurita | Mustar Mustar | |
1 linguri lingura | Zeama de lamaie Zeama de lamaie | |
200 ml ml | Ulei Ulei | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) | ||
250 g g | Iaurt Iaurt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalata in straturi
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Nu trebuie decat sa dam toate ingredientele pe razatoare, apoi sa le asezam in straturi intr-un vas transparent, care sa ne permita sa vedem straturile cele frumusele. In cea ce priveste ouale fierte tare, eu le pun in apa cu sare si le las sa fiarba 12-14 minute la foc mediu spre mare, din momentul in care apa incepe sa fiarba. Asa imi ies perfecte de fiecare data si le pot folosi la dat pe razatoare pentru diverse salate, la oua umplute sau orice alta reteta care necesita oua fierte tare.
Pentru sosul de maioneza: Frecam galbenusul crus, cel fiert si mustarul pana sunt cremoase. Adaugam zeama de lamaie si uleiul, in fir subtire, amestecand incontinuu cu lingura de lemn sau mixerul. La final, adaugam iaurt grecesc dupa gust si condimentam cu sare si piper. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.