meriți să fii surprins
Salata in straturi

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

10 bucati bucata Oua Ou
300 g g Sunca Praga Sunca Praga
10 bucati bucata Castraveti murati Castravete murat
150 g g Cascaval Gouda Cascaval Gouda
150 g g Branza Mozzarella Branza Mozzarella
g g Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
1 bucati bucata Galbenusuri Galbenus
(crud)
1 bucati bucata Galbenusuri Galbenus
(fiert)
1 lingurite lingurita Mustar Mustar
1 linguri lingura Zeama de lamaie Zeama de lamaie
200 ml ml Ulei Ulei
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
Piper negru Piper negru
(dupa gust )
250 g g Iaurt Iaurt

Salata in straturi

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(6)

Mod de preparare

Nu trebuie decat sa dam toate ingredientele pe razatoare, apoi sa le asezam in straturi intr-un vas transparent, care sa ne permita sa vedem straturile cele frumusele. In cea ce priveste ouale fierte tare, eu le pun in apa cu sare si le las sa fiarba 12-14 minute la foc mediu spre mare, din momentul in care apa incepe sa fiarba. Asa imi ies perfecte de fiecare data si le pot folosi la dat pe razatoare pentru diverse salate, la oua umplute sau orice alta reteta care necesita oua fierte tare.

Pentru sosul de maioneza: Frecam galbenusul crus, cel fiert si mustarul pana sunt cremoase. Adaugam zeama de lamaie si uleiul, in fir subtire, amestecand incontinuu cu lingura de lemn sau mixerul. La final, adaugam iaurt grecesc dupa gust si condimentam cu sare si piper. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.