
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
230 g g | Unt Unt | ||
100 g g | Branza Cheddar Branza Cheddar | ||
100 g g | Branza Wensleydale Branza Wensleydale | ||
3 linguri lingura | Ardei gras rosu Ardei gras rosu | ||
1 lingurite lingurita | Sare de mare Sare de mare | ||
1 lingurite lingurita | Zahar Zahar | ||
250 g g | Faina alba de grau
Faina alba de grau (000 ) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBiscuiti cu branza Cheddar
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Amestecam untul la temperatura camerei cu zaharul pana avem o spuma. Adaugam restul ingredientelor si amestecam pana avem un aluat omogen. Invelim aluatul in folie de plastic si il dam la rece cel putin o ora inainte de folosire.
Modelam bile din aluat, de marimea unei mingi de ping-pong. Asezam in tava pe hartie de copt, facem cate o adancitura cu degetul sau coada unei linguri de lemn. Umplem biscutii cu dulceata de ardei iuti sau dulceata de ceapa.
Coacem biscuitii in cuptorul incins la 180°C, timp de 20-25 minute sau pana sunt usor rumeniti. Ii lasam sa se racoreasca in tava, apoi ii mutam pe un gratar de bucatarie, pentru a se raci complet.
Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.