meriți să fii surprins
Biscuiti sarati cu parmezan

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

200 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
100 g g Unt Unt
50 g g Branza de capra Branza de capra
70 g g Parmezan ras Parmezan ras
1,5 lingurite lingurita Busuioc Busuioc
50 ml ml Iaurt grecesc Iaurt grecesc
1 bucati bucata Oua Ou
(pentru uns)
Lapte batut Lapte batut

Biscuiti sarati cu parmezan

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(9)

Mod de preparare

Intr-un bol puneti faina. Peste faina adaugati untul (care este f rece). Mixati bine totul pana se formeaza un aluat nisipos. Apoi adaugati telemeaua din lapte de capra, parmezanul ras si busuiocul si mixati bine totul. La final, adaugati iaurtul si mixati din nou pana obtineti un aluat omogen. Daca este prea uscat, mai puteti adauga smantana sau putin apa.

Dupa ce ati format aluatul sub forma de bila, il scoateti din bol si il puneti pe o folie alimentara si ii dati forma unui baton. Il inveliti in folia de plastic si il dati la congelator ptr 20 min.

Dupa ce s-a intarit aluatul, il taiati in rondele si le puneti in tava tapetata cu hartie de copt. Ungeti biscuitii cu putin ou si ii bagati la cuptor, la 180° C pt 20 minute.

Ii serviti cu parmezan presarat deasupra si alaturi de o cana cu lapte batut sau un iaurt. Pofta buna!