« Inapoi

Chiftelute cu legume Bio

Feluri Principale

Aperitive si Minuturi

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

40 Min.
(4)
Durată
Dificultate
4 Aprecieri
Chiftelute cu legume Bio
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de preparare: 30 Min.
Timp de gatire: 40 Min.

Vezi reteta pas cu pas: Reteta Video Chiftelute cu legume BIO - Florin Dumitrescu

Incepe prin a spala bine toate legumele. Apoi, toaca marunt usturoiul, taie broccoli si curata toate legumele. 

Topeste untul intr-o tigaie si caleste putin usturoiul, dupa care adauga mazarea, fasolea, broccoli si sparanghelul. Soteaza-le bine, acopera cu un capac si lasa-le sa fiarba 5 minute. 

Scoate legumele gatite pe o farfurie, sa nu se gateasca prea mult.

Sa trecem la chiftelute!

Toaca marunt patrunjelul, mararul si ceapa. Apoi rade dovlecelul pe razatoarea fina si scurge-l de apa. Da prin razatoare morcovii si cartofii.

Amesteca toate ingredientele cu cele doua oua batute, sare si piper. Pune putin parmezan ras pentru un gust si mai bun.

Acum formeaza chiftelutele si gata! 

Pune-le in cuptorul incins, la 170 grade C, timp de 40 minute. 

Serveste-le cu o salata delicioasa de spanac. 

Sa ai pofta!