
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalata cu piept de rata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Castravetii murati, andivele si telemeaua de capra se taie cuburi mari. Ceapa rosie se taie rondele subtiri. Se toaca mararul si se inmoaie stafidele in vin alb pentru 30 de minute.
Intr-un bol se amesteca folosind un tel mustarul, zeama de lamaie si uleiul de masline aromat si se obtine un dressing omogen si emulsionat. Se pune salata intr-un bol si se amesteca impreuna cu cateva linguri de dressing, apoi se amesteca si ingredientele taiate, iar dupa aceea se mai adauga cateva linguri de dressing. Peste salata se pun feliile de piept de rata afumat.
Se serveste cu crutoane, paine prajita sau lipii calde! Pofta buna!