meriți să fii surprins
Salata cu piept de rata

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

2 pungi punga Salata mixta Salata mixta
150 g g Castraveti murati Castravete murat
15 g g Stafide Stafide
300 g g Piept de rata Piept de rata
2 bucati bucata Andive Andive
1 bucati bucata Ceapa rosie Ceapa rosie
50 ml ml Vin de masa Vin de masa
(alb)
30 g g Mustar Mustar
1 bucati bucata Lamai Lamaie
120 ml ml Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
150 g g Branza de capra Branza de capra
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel

Salata cu piept de rata

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(2)

Mod de preparare

Castravetii murati, andivele si telemeaua de capra se taie cuburi mari. Ceapa rosie se taie rondele subtiri. Se toaca mararul si se inmoaie stafidele in vin alb pentru 30 de minute.

Intr-un bol se amesteca folosind un tel mustarul, zeama de lamaie si uleiul de masline aromat si se obtine un dressing omogen si emulsionat. Se pune salata intr-un bol si se amesteca impreuna cu cateva linguri de dressing, apoi se amesteca si ingredientele taiate, iar dupa aceea se mai adauga cateva linguri de dressing. Peste salata se pun feliile de piept de rata afumat.

Se serveste cu crutoane, paine prajita sau lipii calde! Pofta buna!