
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
60 g g | Miez de nuca Miez de nuca | ||
1 linguri lingura | Otet balsamic Otet balsamic | ||
1 varfuri varf | Sare de mare Sare de mare | ||
1 varfuri varf | Piper negru Piper negru | ||
1 bucati bucata | Rodie Rodie | ||
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | ||
75 g g | Branza feta Branza feta | ||
1 pungi punga | Spanac Spanac | ||
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | ||
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSalata de spanac si branza feta
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Taie ceapa in feliute foarte subtiri si sfarama branza feta.
Spala spanacul, asaza-l intr-un vas si adauga deasupra ceapa, nucile, branza feta si semintele de rodie.
Pregateste o vinegreta amestecand intr-un vas otetul balsamic, uleiul de masline si zeama de lamaie si condimenteaza cu sare si piper. Adauga cca. 4 linguri de vinegreta peste salata.
Sfat: poti folosi nuci crude sau usor prajite, in functie de preferinte. Pofta buna!