meriți să fii surprins
Salata de ciuperci Pleurotus

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

500 g g Ciuperci Ciuperci
(pleurotus)
0,5 ml ml Otet Otet
1 paharele paharel Vin alb Vin alb
(demisec)
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
1 bucati bucata Ardei capia Ardei capia
(rosu)
1 bucati bucata Ardei gras Ardei gras
(rosu)
Sare iodata fina Sare iodata fina
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
(dupa gust)

Salata de ciuperci Pleurotus

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(14)

Mod de preparare

Ciupercile se spala si apoi se pun la fiert timp de 15 minute cu sare, vin si otet.

Dupa ce se scot, se lasa la racit si intre timp se pun la calit rondele subtiri de ceapa si ardeiul taiat cubulete foarte marunte.

Se iau si acestea de pe foc si se amesteca impreuna cu ciupercile Pleurotus si cu o legatura intreaga de patrunjel taiat grosier. Pofta buna!