
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 g g | Ciuperci
Ciuperci (pleurotus) | ||
0,5 ml ml | Otet Otet | ||
1 paharele paharel | Vin alb
Vin alb (demisec) | ||
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | ||
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | ||
1 bucati bucata | Ardei capia
Ardei capia (rosu) | ||
1 bucati bucata | Ardei gras
Ardei gras (rosu) | ||
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | |||
Ulei de floarea-soarelui
Ulei de floarea-soarelui (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSalata de ciuperci Pleurotus
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Ciupercile se spala si apoi se pun la fiert timp de 15 minute cu sare, vin si otet.
Dupa ce se scot, se lasa la racit si intre timp se pun la calit rondele subtiri de ceapa si ardeiul taiat cubulete foarte marunte.
Se iau si acestea de pe foc si se amesteca impreuna cu ciupercile Pleurotus si cu o legatura intreaga de patrunjel taiat grosier. Pofta buna!