
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
100 g g | Branza cu mucegai Branza cu mucegai | |
250 ml ml | Iaurt Iaurt | |
150 ml ml | Smantana 20% Smantana 20% | |
1 linguri lingura | Zahar Zahar | |
1 linguri lingura | Zeama de lamaie Zeama de lamaie | |
1 lingurite lingurita | Marar Marar | |
1 lingurite lingurita | Sare de mare Sare de mare | |
1 varfuri varf | Piper negru Piper negru | |
450 g g | Piept de pui Piept de pui | |
2 bucati bucata | Mere Mar | |
175 g g | Fasole pastai Fasole pastai | |
Creson
Creson (dupa gust) | ||
350 g g | Struguri Struguri | |
3 bucati bucata | Telina Telina | |
Miez de nuca
Miez de nuca (dupa gust) | ||
Stafide
Stafide (dupa gust) | ||
Crutoane
Crutoane (dupa gust) | ||
Otet balsamic
Otet balsamic (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalata Waldorf cu pui
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Puneti intr-un castron mare branza cu mucegai, smantana, iaurtul si amestecati cu ajutorul unei linguri de lemn. Adaugati zaharul tos, sucul de lamaie, mararul uscat si amestecati bine formand un sos uniform.
Pe un platou puneti creson, pieptul de pui fiert si taiat bucatele, fasolea pastai, merele taiate cubulete, tijele de telina, strugurii, stafidele si nucile.
Peste acestea turnati sosul pregatit, asezonati cu sare si piper si cateva picaturi de otet balsamic. Serviti cu crutoane de paine prajita.