
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 g g | Piept de pui Piept de pui | ||
250 ml ml | Iaurt Iaurt | ||
60 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | ||
2 bucati bucata | Avocado Avocado | ||
1 legaturi legatura | Ceapa verde Ceapa verde | ||
25 g g | Busuioc
Busuioc (proaspat) | ||
1 bucati bucata | Paine neagra Paine neagra | ||
2 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
1 bucati bucata | Lamai Lamaie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSalata de piept de pui
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Fierbem pieptul de pui in apa cu sare. Taiem cuburi mici si amestecam cu iaurtul si uleiul de masline. Taiem fructul de avocado cuburi mari si ceapa verde rondele, amestecam cu ulei de masline si sucul de la o jumatate de lamaie.
Painea neagra o taiem cuburi si o dam la cuptorul incins la 180 grade Celsius timp de 10 minute cu ulei de masline si usturoi tocat marunt.
Intr-un bol punem puiul cu iaurt, deasupra asezam avocadoul cu ceapa si frunzele de busuioc. Amestecam incet.
Servim cu crutoanele crocante. Pofta buna!