
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
100 g g | Quinoa Quinoa | |
400 ml ml | Apa Apa | |
1 lingurite lingurita | Sare de mare Sare de mare | |
1 lingurite lingurita | Piper negru Piper negru | |
1 lingurite lingurita | Curry Curry | |
1 cutii cutie | Ton Ton | |
1 conserve conserva | Naut Naut | |
1 conserve conserva | Fasole rosie Fasole rosie | |
3 linguri lingura | Mix seminte Mix seminte | |
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust) | ||
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
bucati bucata | Ceapa rosie Ceapa rosie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalata de toamna cu quinoa
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o craticioara punem quinoa, o lingura de ulei de masline, sare, piper, curry. Calim quinoa 1 minut, apoi turnam apa. Cand incepe sa fiarba, punem capacul, scadem focul la mediu si lasam sa fiarba 15 minute. Tragem de pe foc si lasam sa se ohineasca putin. Folosim o furculita pentru a afana quinoa.
Intre timp scurgem tonul din cosnerva, scurgem nautul si fasolea si le limpezim bine sub apa rece. Punem si quinoa in bol si amestecam bine. Potrivim la gust cu sare, piper, zeama de lamaie si putin ulei de masline daca mai e necesar.
Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.