Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
0,25 bucati bucata | Varza rosie Varza rosie | |
1 bucati bucata | Varza verde
Varza verde (savoy) | |
1 bucati bucata | Varza alba Varza alba | |
1 bucati bucata | Radicchio Radicchio | |
1 bucati bucata | Castraveti Castravete | |
1 bucati bucata | Mere Mere | |
300 g g | Struguri Struguri | |
150 g g | Arahide prajite si sarate Arahide prajite si sarate | |
150 g g | Maioneza Maioneza | |
2 linguri lingura | Iaurt Iaurt | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
2 bucati bucata | Esalota Esalota | |
Otet de vin Otet de vin | ||
Ulei Ulei | ||
Sare Sare | ||
Zahar Zahar | ||
Piper Piper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalata curcubeu
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Taie varza rosie, varza savoy si varza alba in fasii fine si distribuie-le in 3 boluri.
Adauga in fiecare bol sare, zahar si cate 2 linguri de otet; freaca bine varza.
Pentru varza savoy, amesteca iaurtul, maioneza, 1 lingurita de coaja de lamaie si 2 linguri de suc de lamaie pana se omogenizeaza; adauga dressing-ul peste varza savoy si amesteca. Condimenteaza dupa gust cu sare si piper si lasa bolul la marinat in frigider aproximativ 1 ora.
Pentru varza alba si varza rosie, amesteca cate o salota tocata marunt cu otet, sare, piper, zahar si ulei; adauga dressingul in fiecare bol, amesteca bine si lasa bolurile la marinat in frigider aproximativ 1 ora.
Taie castravetii in felii fine, adauga un varf de zahar, sare si 2 linguri de otet, amesteca si lasa-i la marinat timp de 1 ora.
Spala marul, taie-l pe jumatate, indeparteaza cotorul si taie jumatatile in felii subtiri. Taie radicchio in fasii fine. Feliaza strugurii si toaca grosier alunele.
Dupa timpul de marinare, distribuie salatele in boluri, decoreaza-le cu mere, struguri si alune si presara putin piper deasupra.
Pofta buna!