meriți să fii surprins
Salata curcubeu

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

0,25 bucati bucata Varza rosie Varza rosie
1 bucati bucata Varza verde Varza verde
(savoy)
1 bucati bucata Varza alba Varza alba
1 bucati bucata Radicchio Radicchio
1 bucati bucata Castraveti Castravete
1 bucati bucata Mere Mere
300 g g Struguri Struguri
150 g g Arahide prajite si sarate Arahide prajite si sarate
150 g g Maioneza Maioneza
2 linguri lingura Iaurt Iaurt
1 bucati bucata Lamai Lamaie
2 bucati bucata Esalota Esalota
Otet de vin Otet de vin
Ulei Ulei
Sare Sare
Zahar Zahar
Piper Piper

Salata curcubeu

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:40 h
(99)

Mod de preparare

Taie varza rosie, varza savoy si varza alba in fasii fine si distribuie-le in 3 boluri.

Adauga in fiecare bol sare, zahar si cate 2 linguri de otet; freaca bine varza.

Pentru varza savoy, amesteca iaurtul, maioneza, 1 lingurita de coaja de lamaie si 2 linguri de suc de lamaie pana se omogenizeaza; adauga dressing-ul peste varza savoy si amesteca. Condimenteaza dupa gust cu sare si piper si lasa bolul la marinat in frigider aproximativ 1 ora.

Pentru varza alba si varza rosie, amesteca cate o salota tocata marunt cu otet, sare, piper, zahar si ulei; adauga dressingul in fiecare bol, amesteca bine si lasa bolurile la marinat in frigider aproximativ 1 ora.

Taie castravetii in felii fine, adauga un varf de zahar, sare si 2 linguri de otet, amesteca si lasa-i la marinat timp de 1 ora.

Spala marul, taie-l pe jumatate, indeparteaza cotorul si taie jumatatile in felii subtiri. Taie radicchio in fasii fine. Feliaza strugurii si toaca grosier alunele.

Dupa timpul de marinare, distribuie salatele in boluri, decoreaza-le cu mere, struguri si alune si presara putin piper deasupra.

Pofta buna!