
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 bucati bucata | Conserva de ton Conserva de ton | |
1 conserve conserva | Boabe de porumb Boabe de porumb | |
100 g g | Maioneza Maioneza | |
100 g g | Unt
Unt (la temperatura camerei) | |
Patrunjel
Patrunjel (tocat marunt) | ||
1 bucati bucata | Ceapa alba
Ceapa alba (tocata marunt) | |
Sare Sare | ||
Piper Piper | ||
Patrunjel
Patrunjel (proaspat) | ||
Zeama de lamaie
Zeama de lamaie (optional) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTon cu porumb si maioneza
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Scurge lichidul din conservele de ton si porumb. Toaca marunt ceapa si marunteste patrunjelul.
Intr-un bol mixeaza untul pana devine pufos. Adauga sare, piper si maioneza si amesteca totul bine.
Adauga tonul, porumbul, ceapa taiata marunt si patrunjelul peste unt si amesteca. Gusta si adauga sare si piper dupa gust. Transfera totul intr-un bol curat.
Tonul cu porumb si maioneza e mai savuros daca il lasi la frigider cel putin o ora inainte de servire. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.
Ce trebuie sa stii despre reteta: poate fi adaptata dupa preferintele tale. Astfel, poti adauga ardei gras taiat cubulete, mazare fiarta, fasole rosie, marar tocat marunt, etc. Ceapa alba poate fi inlocuita cu ceapa verde. Pune aceasta salata intr-un bol si aseaza langa nachos, va fi gustarea perfecta sambata seara. Alaturi de paine prajita poate fi un aperitiv super gustos pentru o masa festiva. Poti pune salata intr-un tortilla si ai un wrap delicios, bun de luat ca pranz la birou sau gustare in excursii.