Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente
300 g g | Crema de branza Crema de branza | ||
200 g g | Somon afumat Somon afumat | ||
100 g g | Iaurt grecesc Iaurt grecesc | ||
100 g g | Castraveti murati Castravete murat | ||
200 g g | Porumb Porumb | ||
Marar Marar | |||
Sare Sare | |||
Piper Piper | |||
1 linguri lingura | Zeama de lamaie Zeama de lamaie | ||
6 bucati bucata | Lipii de tortilla Lipie de tortilla |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRulouri cu somon
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Toaca marunt somonul, castraveciorii, mararul.
Scurge foarte bine porumbul din conserva.
Amesteca foarte bine toate ingredientele, adaugand iaurt grecesc pana ai o crema tartinabila.
Pasul 2
Imparte crema in 6 parti egale, unge uniform fiecare tortilla, ruleaza strans. Este ideal sa lasi rulourile la rece 30 de minute inainte de feliere, pentru a-si pastra bine forma.
Reteta de Rulouri cu somon este gata. Se pastreaza foarte bine 2 zile la frigider, deci le poti pregati din timp pentru petreceri sau pentru ziua urmatoare pentru pranz.
Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.