meriți să fii surprins
Tartine cu somon si crema de spanac

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

250 ml ml Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2%
2 linguri lingura Faina alba de grau Faina alba de grau
1 linguri lingura Unt Unt
4 bucati bucata Baghete Bagheta
1 bucati bucata Spanac Spanac
(tocat)
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
1 bucati bucata Lamai Lamaie
1 bucati bucata Somon file Somon file
(afumat)

Tartine cu somon si crema de spanac

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

10 min
(2)

Mod de preparare

Se toaca ceapa si se caleste in unt pana devine aurie. Se amesteca spanacul cu faina si laptele pana devin omogene. Se toarna peste ceapa calita si se lasa la fiert pana se ingroasa, apoi pasta obtinuta se lasa la racit.

Pe bruschete se intinde un strat uniform de spanac, peste care se asaza cate o bucata incolacita de somon afumat. Se stropeste cu suc dintr-o lamaie proaspata si se orneaza cu felii subtiri de lamaie.