
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Hummus cu usturoi copt si parmesan
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Scurgem bine nautul. Pastram apa din conserva de naut. Aceasta poate fi folosita pentru a subtia hummusul si a obtine consistenta dorita.
Daca dorim un hummus extra cremos, indepartam cojile de pe boabele de naut. Este un pas optional, dar care ajuta pentru cremozitate.
Asezam usturoiul in tava, cu tot cu coaja. Taiem doar varful capatanii de usturoi, pentru a expune miezul. Stropim cu ulei de masline. Coacem usturoiul 25-30 minute sau pana miezul este moale.
Punem toate ingredientele in blender, ajustand gustul de sare si piper. Amestecam pana hummusul are consistenta dorita. Daca dorim mai cremos, putem sa mai adaugam apa din conserva sau ulei de masline.
Sa va fie de cel mai bine!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.
Ce trebuie sa stiti despre reteta: Se pastreaza foarte bine la frigider 4-5 zile. Usturoiul copt este absolut uimitor. Se pregateste usor, intreaga casa miroase minunat si sunt sigura ca va veti indragosti de el. Nu uitati ca apa din conserva de naut sau aquafaba se poate folosi ca albusul de ou, pentru a obtine o bezea vegana delicioasa.