meriți să fii surprins
Toast cu mazare si halloumi

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

300 g g Mazare Mazare
50 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
1 catei catel Usturoi Usturoi
15 ml ml Miere Miere
50 g g Branza mascarpone Branza mascarpone
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
200 g g Branza halloumi Branza halloumi

Toast cu mazare si halloumi

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(4)

Mod de preparare

Fierbem mazarea congelata in apa cu sare, pana boabele sunt moi si le putem strivi intre degete.

Scurgem de apa si punem mazarea in blender, alaturi de uleiul de masline, mascarpone, miere, sare, piper si usturoi si amestecam pana avem o pasta de mazare. Potrivim la gust de sare si piper.

Pentru halloumi la gratar, branza se taie feli de 1 - 1.5cm grosime si se pune in tigaia grill unsa cu foarte putin ulei si se prajeste pana cand devine aurie pe fiecare( aprox 1 min pe fiecare parte) parte la foc mediu spre puternic.

Servim cu paine toast prajita. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.