meriți să fii surprins
Chifle umplute cu carnati si cascaval

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 bucati bucata Chifle Chifla
4 bucati bucata Oua Ou
3 bucati bucata Ciuperci Ciuperci
100 g g Cascaval Gouda Cascaval Gouda
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
1 bucati bucata Rosii Rosie
1 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
150 g g Carnati frankfurt Carnati frankfurt

Chifle umplute cu carnati si cascaval

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(16)

Mod de preparare

1. Scoatem miezul chiflelor si feliem rosia.

2. Taiem carnatii cubulete si ii rumenim intr-o tigaie cu putin ulei.

3. Taiem cascavalul cubulete, iar ciupercile sub forma de lame. Amestecam carnatii impreuna cu cascavalul, ciupercile si patrunjelul tocat. Umplem chiflele, apoi adaugam oul spart.

4. Le introducem la cuptor la o temperatura de 175 grade C timp de 8-10 minute. Le servim calde, ornate cu felii de rosie. Putem inlocui chiflelele cu cartofi semicopti.

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei