
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Chifle Chifla | |
4 bucati bucata | Oua Ou | |
3 bucati bucata | Ciuperci Ciuperci | |
100 g g | Cascaval Gouda Cascaval Gouda | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
1 bucati bucata | Rosii Rosie | |
1 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
150 g g | Carnati frankfurt Carnati frankfurt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChifle umplute cu carnati si cascaval
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Scoatem miezul chiflelor si feliem rosia.
2. Taiem carnatii cubulete si ii rumenim intr-o tigaie cu putin ulei.
3. Taiem cascavalul cubulete, iar ciupercile sub forma de lame. Amestecam carnatii impreuna cu cascavalul, ciupercile si patrunjelul tocat. Umplem chiflele, apoi adaugam oul spart.
4. Le introducem la cuptor la o temperatura de 175 grade C timp de 8-10 minute. Le servim calde, ornate cu felii de rosie. Putem inlocui chiflelele cu cartofi semicopti.
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.