meriți să fii surprins
Crackers cu branza de capra, vinete coapte si masline

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

210 ml ml Apa Apa
1 linguri lingura Miere Miere
2 linguri lingura Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
200 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
100 g g Faina de secara Faina de secara
10 g g Mix seminte Mix seminte
1 linguri lingura Drojdie Drojdie
100 g g Parmezan ras Parmezan ras
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
1 bucati bucata Vinete Vanata
100 g g Branza de capra Branza de capra
Masline verzi Masline verzi
(dupa gust)

Crackers cu branza de capra, vinete coapte si masline

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(10)

Mod de preparare

Puneti intr-un bol apa, mierea si uleiul si amestecati bine. Puneti bolul deoparte.

Intr-un alt bol puneti faina alba, faina de secara, semintele, drojdia si amestecati bine. Apoi, adaugati amestecul de apa, miere si ulei si omogenizati bine totul. Adaugati si parmezanul si asezonati cu sare. Incorporati bine totul pana obtineti un aluat omogen. Mai puteti adauga cateva seminte. Le incorporati si pe acestea si apoi lasati aluatul timp de 20 minute sa se odihneasca.

Dupa cele 20 de minute, intindeti pe plansa de lucru, taiati in dreptunghiuri si bagati la cuptor la 180 grade C, timp de 15-20 minute.

Spalati vanata, o taiati rondele si o puneti pe gratar. Lasati crackers-ii sa se raceasca si apoi puneti branza de capra, rondelele de vinete, apoi iar branza de capra si maslinele verzi.