meriți să fii surprins
Pasca cu ciocolata

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

blat

100 g g Unt Unt
90 g g Zahar Zahar
1 plicuri plic Zahar vanilat Zahar vanilat
1 bucati bucata Oua Ou
200 ml ml Lapte Lapte
50 g g Cacao Cacao
200 g g Faina Faina
1 plicuri plic Praf de copt Praf de copt

crema de branza

500 g g Branza Branza
(de vaci)
100 g g Zahar Zahar
2 bucati bucata Oua Ou
100 g g Unt Unt
1 plicuri plic Zahar vanilat Zahar vanilat
Sare Sare
3 linguri lingura Gris de grau Gris de grau
50 g g Stafide Stafide
100 g g Zahar Zahar
100 ml ml Ulei Ulei
100 ml ml Apa Apa
50 g g Cacao Cacao

Pasca cu ciocolata

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:20 h
(15)

Mod de preparare

Vezi reteta pas cu pas: Reteta video pasca cu ciocolata

Pentru umplutura, punem intr-un bol branza de vaci, zaharul si mixam bine. Adaugam ouale, untul careeste la temperatura camerei, zaharul vanilinat, praful de sare si grisul si mixam din nou. La final,adaugam stafidele si le incorporam bine cu ajutorul unei spatule. Acoperim cu o folie si dam amesteculla rece.

Pentru blat, punem untul (care este la temperatura camerei) intr-un bol, adaugam zaharul si zaharulvanilinat si mixam bine totul. Adaugam oul, laptele si mixam din nou. Adaugam cacao, faina si praf decopt. Mixam din nou totul pana obtinem o compozitie omogena.

Pregatim o tava rotunda cu inel, unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt. Adaugam jumatate dincompozitia de blat, apoi punem compozitia de branza si pe urma adaugam restul compozitiei de blat.Nivelam bine totul si bagam in cuptorul preincalzit, la 180 °C, timp de 40-45 minute.

Pentru glazura, punem un vas pe foc, la foc mic. Adaugam zahar, cacao, ulei si apa. Amestecam bine cuun tel si lasam sa fiarba pana se topeste zaharul si incepe sa se ingroase. Apoi, luam de pe foc si lasam sase raceasca.

Aducem pasca racita si incepem sa glazuram. Lasam peste noapte la frigider si taiem a doua zi.

Pofta buna!