
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
blat
100 g g | Unt Unt | |
90 g g | Zahar Zahar | |
1 plicuri plic | Zahar vanilat Zahar vanilat | |
1 bucati bucata | Oua Ou | |
200 ml ml | Lapte Lapte | |
50 g g | Cacao Cacao | |
200 g g | Faina Faina | |
1 plicuri plic | Praf de copt Praf de copt |
crema de branza
500 g g | Branza
Branza (de vaci) | |
100 g g | Zahar Zahar | |
2 bucati bucata | Oua Ou | |
100 g g | Unt Unt | |
1 plicuri plic | Zahar vanilat Zahar vanilat | |
Sare Sare | ||
3 linguri lingura | Gris de grau Gris de grau | |
50 g g | Stafide Stafide |
glazura
100 g g | Zahar Zahar | |
100 ml ml | Ulei Ulei | |
100 ml ml | Apa Apa | |
50 g g | Cacao Cacao |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPasca cu ciocolata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pentru umplutura, punem intr-un bol branza de vaci, zaharul si mixam bine. Adaugam ouale, untul care este la temperatura camerei, zaharul vanilinat, praful de sare si grisul si mixam din nou. La final, adaugam stafidele si le incorporam bine cu ajutorul unei spatule. Acoperim cu o folie si dam amestecul la rece.
Pentru blat, punem untul (care este la temperatura camerei) intr-un bol, adaugam zaharul si zaharul vanilinat si mixam bine totul. Adaugam oul, laptele si mixam din nou. Adaugam cacao, faina si praf decopt. Mixam din nou totul pana obtinem o compozitie omogena.
Pregatim o tava rotunda cu inel, unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt. Adaugam jumatate din compozitia de blat, apoi punem compozitia de branza si pe urma adaugam restul compozitiei de blat. Nivelam bine totul si bagam in cuptorul preincalzit, la 180 °C, timp de 40-45 minute.
Pentru glazura, punem un vas pe foc, la foc mic. Adaugam zahar, cacao, ulei si apa. Amestecam bine cu un tel si lasam sa fiarba pana se topeste zaharul si incepe sa se ingroase. Apoi, luam de pe foc si lasam sa se raceasca.
Aducem pasca racita si incepem sa glazuram. Lasam peste noapte la frigider si taiem a doua zi.
Pofta buna!