
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
240 g g | Faina alba de grau Faina alba de grau | ||
50 g g | Cacao Cacao | ||
30 g g | Zahar pudra Zahar pudra | ||
175 g g | Unt Unt | ||
200 ml ml | Apa Apa | ||
300 g g | Bomboane Bomboane | ||
60 g g | Ciocolata neagra Ciocolata neagra | ||
200 g g | Frisca lichida Frisca lichida |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTarta de ciocolata cu bombonele misterioase
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-un bol amestecati faina, cacao si zaharul pudra. Amestecati si apoi adaugati untul. Framantati pana se incorporeaza untul si apoi adaugati si apa calda. Formati o bila din aluat pe care o lasati la frigider intr-o folie alimentara, timp de 30 de minute.
Dupa cele 30 de minute, intindeti aluatul si il puneti in forma de tarta si taiati surplusul de aluat. Intepati de mai multe ori cu furculita. Adaugati hartie de copt si pe ea puneti boabe de fasole pentru a se coace uniform. Coaceti blatul timp de 25 minute la aproximativ 200°C.
Puneti un vas la bain marie si adaugati bombonelele si frisca lichida. Amestecati si apoi adaugati untul si ciocolata. Tineti la foc mic pana la omogenizare completa. Turnati amestecul peste blat si puneti-l la frigider timp de 2 - 3 ore.
Ornati cu ciocolata rasa sau cacao. Se poate servi cu zmeura.