meriți să fii surprins
Tarta de ciocolata cu bombonele misterioase

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

240 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
50 g g Cacao Cacao
30 g g Zahar pudra Zahar pudra
175 g g Unt Unt
200 ml ml Apa Apa
300 g g Bomboane Bomboane
60 g g Ciocolata neagra Ciocolata neagra
200 g g Frisca lichida Frisca lichida

Tarta de ciocolata cu bombonele misterioase

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(2)

Mod de preparare

Intr-un bol amestecati faina, cacao si zaharul pudra. Amestecati si apoi adaugati untul. Framantati pana se incorporeaza untul si apoi adaugati si apa calda. Formati o bila din aluat pe care o lasati la frigider intr-o folie alimentara, timp de 30 de minute.

Dupa cele 30 de minute, intindeti aluatul si il puneti in forma de tarta si taiati surplusul de aluat. Intepati de mai multe ori cu furculita. Adaugati hartie de copt si pe ea puneti boabe de fasole pentru a se coace uniform. Coaceti blatul timp de 25 minute la aproximativ 200°C.

Puneti un vas la bain marie si adaugati bombonelele si frisca lichida. Amestecati si apoi adaugati untul si ciocolata. Tineti la foc mic pana la omogenizare completa. Turnati amestecul peste blat si puneti-l la frigider timp de 2 - 3 ore.

Ornati cu ciocolata rasa sau cacao. Se poate servi cu zmeura.