meriți să fii surprins
Chec cu zucchini si ciocolata

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

chec

250 g g Faina Faina
Sare Sare
15 g g Cacao Cacao
1 lingurite lingurita Praf de copt Praf de copt
100 g g Unt Unt
50 ml ml Ulei Ulei
200 g g Zahar Zahar
1 pachete pachet Zahar vanilat Zahar vanilat
3 bucati bucata Oua Ou
150 g g Zucchini Zucchini
(ras)
60 g g Migdale Migdale
(tocate)
50 g g Ciocolata neagra Ciocolata neagra
(neagra)

glazura

200 g g Zahar Zahar
100 g g Cacao Cacao
200 ml ml Ulei Ulei
200 ml ml Apa Apa

Chec cu zucchini si ciocolata

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:50 h
(3)

Mod de preparare

Puneti intr-un bol faina, un praf de sare, cacao si o lingurita de praf de copt. Amestecati totul si punetideoparte.

Intr-un alt bol, adaugati untul (care este la temperatura camerei), uleiul, zaharul, zaharul vanilinat siouale si mixati bine totul.

Spalati, curatati si dati prin razatoare zucchini.

Tocati migdalele si ciocolata.

Incorporati zucchini ras si stors in compozitia de unt, ulei, zahar, oua. Adaugati migdalele, ciocolata siamestecul de faina, cacao si praf de copt si amestecati bine pana se omogenizeaza.

Puneti intr-o tavadeguguluf unsa cu unt sau pur si simplu intr-o tava de chec unsa cu unt si dati la cuptor in cuptorulpreincalzit la 180°C timp de 70 minute.

Pentru glazura, puneti un vas pe foc si adaugati zaharul, cacao, uleiul si apa. Amestecati bine si lasati pefoc pana incepe sa se ingroase.

Dupa ce s-a racit chec-ul lasati-l la racit si turnati glazura pe el. Pofta buna!