
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
chec
250 g g | Faina Faina | ||
Sare Sare | |||
15 g g | Cacao Cacao | ||
1 lingurite lingurita | Praf de copt Praf de copt | ||
100 g g | Unt Unt | ||
50 ml ml | Ulei Ulei | ||
200 g g | Zahar Zahar | ||
1 pachete pachet | Zahar vanilat Zahar vanilat | ||
3 bucati bucata | Oua Ou | ||
150 g g | Zucchini
Zucchini (ras) | ||
60 g g | Migdale
Migdale (tocate) | ||
50 g g | Ciocolata neagra
Ciocolata neagra (neagra) |
glazura
200 g g | Zahar Zahar | ||
100 g g | Cacao Cacao | ||
200 ml ml | Ulei Ulei | ||
200 ml ml | Apa Apa |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listChec cu zucchini si ciocolata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Puneti intr-un bol faina, un praf de sare, cacao si o lingurita de praf de copt. Amestecati totul si puneti deoparte.
Intr-un alt bol, adaugati untul (care este la temperatura camerei), uleiul, zaharul, zaharul vanilinat si ouale si mixati bine totul.
Spalati, curatati si dati prin razatoare zucchini.
Tocati migdalele si ciocolata.
Incorporati zucchini ras si stors in compozitia de unt, ulei, zahar, oua. Adaugati migdalele, ciocolata si amestecul de faina, cacao si praf de copt si amestecati bine pana se omogenizeaza.
Puneti intr-o tava de guguluf unsa cu unt sau pur si simplu intr-o tava de chec unsa cu unt si dati la cuptor in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 70 minute.
Pentru glazura, puneti un vas pe foc si adaugati zaharul, cacao, uleiul si apa. Amestecati bine si lasati pe foc pana incepe sa se ingroase.
Dupa ce s-a racit checul lasati-l la racit si turnati glazura pe el. Pofta buna!