meriți să fii surprins
Salata aperitiv cu sfecla

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

500 g g Ficat de pui Ficat de pui
1 linguri lingura Condimente Condimente
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
400 g g Sfecla rosie Sfecla rosie
100 g g Castraveti murati Castravete murat
3 linguri lingura Maioneza Maioneza
Sare Sare
Piper Piper

Salata aperitiv cu sfecla

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(10)

Mod de preparare

Intr-o tigaie incingem uleiul de masline. Condimentam ficateii si ii prajim pe ambele parti pana suntbine rumeniti. Turnam 150ml apa si lasam sa fiarba la foc mediu, pana scade tot lichidul si ficateiisunt bine patrunsi. Ii lasam sa se racoreasca, apoi ii taiem cubulete.

Scurgem bine sfecla si o lasam intr-o sita pana la folosire. Taiem marunt castravetii murati.

Punem intr-un bol incapator sfecla, castravetii, ficateii. Punem maioneza, amestecam. Condimentamdupa gust cu sare si piper.

Salata aperitiv cu sfecla este gata! Ideal este sa o lasam la rece 1-2 ore inainte de servire. Sa va fie decel mai bine!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.