
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 g g | Ficat de pui Ficat de pui | |
1 linguri lingura | Condimente Condimente | |
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
400 g g | Sfecla rosie Sfecla rosie | |
100 g g | Castraveti murati Castravete murat | |
3 linguri lingura | Maioneza Maioneza | |
Sare Sare | ||
Piper Piper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalata aperitiv cu sfecla
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o tigaie incingem uleiul de masline. Condimentam ficateii si ii prajim pe ambele parti pana suntbine rumeniti. Turnam 150ml apa si lasam sa fiarba la foc mediu, pana scade tot lichidul si ficateiisunt bine patrunsi. Ii lasam sa se racoreasca, apoi ii taiem cubulete.
Scurgem bine sfecla si o lasam intr-o sita pana la folosire. Taiem marunt castravetii murati.
Punem intr-un bol incapator sfecla, castravetii, ficateii. Punem maioneza, amestecam. Condimentamdupa gust cu sare si piper.
Salata aperitiv cu sfecla este gata! Ideal este sa o lasam la rece 1-2 ore inainte de servire. Sa va fie decel mai bine!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.