meriți să fii surprins
Salata aperitiv caprese cu prosciutto si rucola

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

3 bucati bucata Rosii Rosie
3 bucati bucata Branza Mozzarella Branza Mozzarella
100 g g Prosciutto crud Prosciutto crud
25 ml ml Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
5 g g Busuioc Busuioc
5 g g Piper negru Piper negru
20 g g Rucola Rucola
10 ml ml Otet balsamic Otet balsamic

Salata aperitiv caprese cu prosciutto si rucola

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

10 min
(1)

Mod de preparare

1. Se spala bine rosiile si se taie felii subtiri.

2. Mozzarella se scurge de apa si se taie felii subtiri.

3. Se aranjeaza pe farfurie cate o felie de rosie, una de mozzarella si una de prosciutto, pana obtinem o spirala.

4. Rucola se spala, se asezoneaza cu ulei de masline si otet balsamic si se pune pe mijlocul farfuriei.

5. Peste rosii si mozzarella se pun frunze de busuioc, se stropeste totul cu ulei de masline, sare si piper.