Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
3 bucati bucata | Rosii Rosie | |
3 bucati bucata | Branza Mozzarella Branza Mozzarella | |
100 g g | Prosciutto crud Prosciutto crud | |
25 ml ml | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | |
5 g g | Busuioc Busuioc | |
5 g g | Piper negru Piper negru | |
20 g g | Rucola Rucola | |
10 ml ml | Otet balsamic Otet balsamic |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalata aperitiv caprese cu prosciutto si rucola
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se spala bine rosiile si se taie felii subtiri.
2. Mozzarella se scurge de apa si se taie felii subtiri.
3. Se aranjeaza pe farfurie cate o felie de rosie, una de mozzarella si una de prosciutto, pana obtinem o spirala.
4. Rucola se spala, se asezoneaza cu ulei de masline si otet balsamic si se pune pe mijlocul farfuriei.
5. Peste rosii si mozzarella se pun frunze de busuioc, se stropeste totul cu ulei de masline, sare si piper.