
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 linguri lingura | Migdale
Migdale (fulgi ) | |
1 bucati bucata | Ceapa verde Ceapa verde | |
250 g g | Branza de vaca Branza de vaca | |
220 g g | Somon afumat Somon afumat |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRulouri cu somon si branza de vaci
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Somonul se asaza pe folie transparenta, iar in centru se pune branza de vaci.
2. Se ruleaza.
3. Se pune la frigider 2 ore si cand e gata de servit se taie in rulouri mai mici si se presara ceapa verde tocata pe deasupra, alaturi de fulgi de migdale.
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.