
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 linguri lingura | Migdale
Migdale (fulgi ) | ||
1 bucati bucata | Ceapa verde Ceapa verde | ||
250 g g | Branza de vaca Branza de vaca | ||
220 g g | Somon afumat Somon afumat |
Rulouri cu somon si branza de vaci
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
0:10
min
(6)
Mod de preparare
1. Somonul se asaza pe folie transparenta, iar in centru se pune branza de vaci.
2. Se ruleaza.
3. Se pune la frigider 2 ore si cand e gata de servit se taie in rulouri mai mici si se presara ceapa verde tocata pe deasupra, alaturi de fulgi de migdale.
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.