meriți să fii surprins
Rulouri cu somon si branza de vaci

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 linguri lingura Migdale Migdale
(fulgi )
1 bucati bucata Ceapa verde Ceapa verde
250 g g Branza de vaca Branza de vaca
220 g g Somon afumat Somon afumat

Rulouri cu somon si branza de vaci

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

10 min
(15)

Mod de preparare

1. Somonul se asaza pe folie transparenta, iar in centru se pune branza de vaci.

2. Se ruleaza.

3. Se pune la frigider 2 ore si cand e gata de servit se taie in rulouri mai mici si se presara ceapa verde tocata pe deasupra, alaturi de fulgi de migdale.

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.