
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
250 g g | Branza Mozzarella Branza Mozzarella | ||
2 - 3 bucati bucata | Rosii Rosie | ||
Busuioc
Busuioc (proaspat) | |||
1 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | ||
1 lingurite lingurita | Sos pesto Sos pesto | ||
Sare Sare | |||
Piper Piper | |||
Prosciutto crud
Prosciutto crud (optional) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSalata Caprese
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Scurgem foarte bine mozzarella din saramura. O tapotam usor cu prosop de hartie pentru a lua excesul de apa. Taiem mozzarella in felii de 0.5 cm grosime.
Spalam rosiile si le taiem felii de 0.5 cm grosime.
Amestecam uleiul de masline si pesto.
Pe un platou aranjam felii alternative de mozzarella si rosie, dar si frunze de busuioc. Stropim cu amestecul de pesto si ulei. Condimentam dupa gust cu sare si piper.
In mijlocul salatei punem felii de prosciutto. La fel de bine puteti pune si crostini (felii de bagheta stropite cu ulei de masline, sare, piper sau ierburi aromatice si usturoi, apoi coapte in cuptor pana devin aurii si crocante). Sa va fie de cel mai bine!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete!