
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 bucati bucata | Oua Ou | ||
250 ml ml | Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2% | ||
150 g g | Faina alba de grau Faina alba de grau | ||
1 lingurite lingurita | Sare de mare Sare de mare | ||
1 lingurite lingurita | Zahar Zahar | ||
1 lingurite lingurita | Praf de copt Praf de copt | ||
150 g g | Branza de vaca Branza de vaca | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | |||
3 linguri lingura | Marar Marar | ||
50 ml ml | Ulei pentru prajit Ulei pentru prajit |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listClatite cu branza si marar
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Dam branza pe razatoarea mare. Batem ouale cu laptele, sare si piper dupa gust. Folosim telul sau o lingura de lemn. Adaugam faina, cernuta impreuna cu praf de copt. Omogenizam bine cu telul. Adaugam branza si mararul, amestecam. Lasam compozitia pentru clatite sa se odihneasca 15 minute.
Ungem tigaia pentru clatite cu putin ulei, folosind o pensula de silicon pentru patiserie. In reteta s-a folosit o tava de 20cm diametru. Punem cate un polonic de compozitie pentru fiecare clatita. Rotim tava pentru a distribui aluatul uniform si coacem clatitele pana sunt rumenite pe fiecare parte. Le scoatem pe o farfurie tapetata cu hartie de bucatarie, pentru a absorbi excesul de ulei.
Servim Clatitele cu branza si marar calde, unse cu smantana sau crema de branza. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.