Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente
100 | Fulgi de ovaz Fulgi de ovaz | |
450 | Mazare
Mazare (congelata) | |
1 | Ceapa mica Ceapa mica | |
2 | Oua Ou | |
Sare Sare | ||
Piper Piper | ||
Ulei de masline
Ulei de masline (pentru tigaie) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPancakes cu mazare si ovaz
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Punem la fiert o cratita cu apa si sare. Cand apa clocoteste, adaugam mazarea congelata si o fierbem 2-3 minute, este suficient. Scurgem mazarea de lichid si o clatim sub jet de apa rece, astfel se va si raci.
Intr-un blender punem fulgii de ovaz si ii blenduim pana obtinem o faina cu o granulatie mai mare. Adaugam peste aceasta mazarea, ouale, ceapa si condimente. Pulsam de 3-4 ori, cat sa se omogenizeze copozitia de pancakes.
Incingem o tigaie la foc mediu si o ungem cu ulei de masline cu o pensula. Cu o lingura luam compozitie si formam in tigaie pancakes. Atentie, sa nu le punem intr-un strat foarte gros, dar nici extrem de subtire.
Cu ajutorul lingurii dam o forma rotunda (dar pot si niste pancakes ovale, cum doriti) si le coacem 2-3 minute pe fiecare parte. Le intoarcem cu grija sa nu se rupa.
Gata, minunatele pancakes cu mazare si ovaz sunt numai bune de savurat! Sa va fie de cel mai bine!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.