
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente
250 g g | Linte rosie Linte rosie | |
250 lingurite lingurita | Apa Apa | |
1 lingurite lingurita | Ulei de masline Ulei de masline | |
1 lingurite lingurita | Boia afumata Boia afumata | |
2 lingurite lingurita | Mix condimente Mix condimente | |
Ulei de masline Ulei de masline |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPancakes din linte
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Toarna apa cat sa acopere bine lintea si las-o la hidratat cel putin 5-6 ore sau peste noapte.
Scurge apoi foarte bine lintea si mut-o intr-un blender. Adauga ulei de masline, condimente, boia. Mixeaza pana ai o pasta.

Pasul 2
Pentru fiecare pancake unge tigaia cu putin ulei de masline, pune cate o jumatate de polonic de compozitie si intinde-o usor cu lingura. Cand apar bule pe partea superioara, e momentul sa intorci clatita.
Poti servi pancakes din linte alaturi de o salata fresh iar, daca nu tii post, merg perfect alaturi de crema de branza proteica Milbona.
Sa iti fie de cel mai bine si pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.
Lintea rosie este o excelenta sursa de proteine, de accea este recomandata copiilor si sportivilor si este minunata in perioadele de post. Ca beneficii principale pentru sanatate, lintea rosie scade nivelul colesterolului, ajuta la reglarea glicemiei si a tensiunii arteriale si are proprietati antiinflamatoare. Lintea este o leguminoasa si face parte din aceeasi familie cu fasolea, mazarea, soia sau nautul, dar se digera mai usor decat alte leguminoase.