meriți să fii surprins
Tapas in 4 variante

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Cosanzenele Gatesc
Cosanzenele Gatesc
Reteta semnata de Cosanzenele Gatesc.

Ingrediente

1 bucati bucata Baghete Bagheta
2 bucati bucata Rosii Rosie
(mari, coapte)
2 catei catel Usturoi Usturoi
Jamon Serrano Jamon Serrano
Creveti Creveti
Sardine Sardine
10 ml ml Vin alb Vin alb
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
Sare Sare
Piper Piper
Patrunjel Patrunjel
(optional)

Tapas in 4 variante

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

15 min
(21)

Mod de preparare

Prajim feliile de paine pe un grill (sau direct in tigaie) cu sau fara ulei de masline si apoi le frecam cu un catel de usturoi pentru mai mult gust. 

Dam prin razatoare rosiile si le amestecam cu o lingura de ulei de masline, sare si piper. 

Maruntim si celalalt catel de usturoi si il calim pentru cateva secunde in putin ulei de masline. Adaugam si crevetii si vinul alb si mai lasam pe foc mare pentru inca 2 minute pentru ca alcoolul sa se evapore. Condimentam cu sare si piper dupa gust. 

Pe fiecare felie de paine frecata cu usturoi adaugam sucul de rosii si apoi toppingurile alese: jamon, creveti si sardelute marinate. Condimentam cu sare si piper proaspat macinat. 

Rezultatul? Numai si numai bunatati. De impartit cu oamenii dragi. 

Pofta buna!

1 oferte

RoșiiRoșii
Roșii
27.05 - 02.06
-26%
7,49
5,49Lei