meriți să fii surprins
Aperitiv cu castravete, mar, ricotta si ton

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

250 g g Branza Ricotta Branza Ricotta
Sare Sare
Piper Piper
1 bucati bucata Castraveti Castravete
1 conserve conserva Ton Ton
(150 g)
1 bucati bucata Ceapa rosie Ceapa rosie
1 bucati bucata Ardei gras rosu Ardei gras rosu
1 bucati bucata Ardei gras Ardei gras
Painea padurarului Painea padurarului
1 bucati bucata Mere Mar
Rosii cherry Rosii cherry

Aperitiv cu castravete, mar, ricotta si ton

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

40 min
(25)

Mod de preparare

Spala si taie castravetele pe jumatate. Curata partile laterale astfel incat sa poata sta pe orizontala, ca o barcuta. Cu ajutorul unei lingurite scoate miezul si umple castravetele cu ricotta, asezonata cu sare si piper. Taie jumatatile de castravete umplut, in bucati mai mici si apoi pune-le la frigider.

Pregateste amestecul de ton cu ceapa si ardei gras rosu si galben.

Pune tonul scurs intr-un bol si amesteca cu ceapa tocata marunt, cu ardeiul gras rosu si galben tocat marunt si el. Asezoneaza cu sare si piper si amesteca bine totul.

Pregateste chipsurile de paine. Taie o paine in rondele foarte subtiri. Pune rondelele pe o tava tapetata cu hartie de copt si da-le la cuptor, in cuptorul preincalzit la 180°C, timp de 10 minute.

In momentul in care incepi sa formezi barcutele, ai totul pregatit: bucatile de castravete umplute puse pe un tocator, amestecul de ton, ceapa, ardeiul gras rosu si ardeiul gras galben, chipsurile de paine, ceapa verde tocata marunt, feliile de mar taiate, rosiile cherry spalate si betele de frigarui pregatite.

Pe fiecare bucata de castravete umplut cu ricotta, aseaza un chips de paine. Apoi, cu ajutorul unei lingurite pune putin din amestecul de ton, ceapa si ardei gras, putina ceapa verde tocata, o felie de mar si o rosie cherry pusa pe o frigaruie pe care o infigi in aperitiv. Procedezi la fel cu toate celelalte bucati de castravete umplut. Astfel, formezi aperitivul cu castravete, mar, ricotta si ton.

Asezonezi cu piper si aperitivul este gata de servit.

Pofta buna!