meriți să fii surprins
Ceviche cu ceapa si cili, porumb si salata

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

Coriandru Coriandru
(dupa gust )
1 linguri lingura Unt Unt
Zahar Zahar
(dupa gust )
1 bucati bucata Boabe de porumb Boabe de porumb
2 bucati bucata Limete Limeta
1 bucati bucata Ardei iute Ardei iute
1 bucati bucata Ardei gras rosu Ardei gras rosu
1 bucati bucata Ardei capia Ardei capia
(galben)
1 bucati bucata Ceapa rosie Ceapa rosie
500 g g Pangasius file Pangasius file
200 g g Naut Naut

Ceviche cu ceapa si cili, porumb si salata

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(0)

Mod de preparare

Tocati ceapa, jumatate din fiecare ardei si ardeiul iute fin, iar un limes felii. Celalalt limes il stoarceti pentru zeama. taiati pestele in bucati de 3 cm. Amestecati pestele cu ceapa, ardeii chili si zeama de lamaie. Acoperati si lasati la rece timp de o ora.

Fierbeti porumbul in apa sarata cu un varf de zahar pentru cam 20 de minute. Lasati la scurs, ungeti cu unt si presarati sare. Taiati porumbul in felii de 2 cm.

Impartiti salata pe 4 farfurii. Luati pestele di frigider si asezonati cu sare si piper. Asezati pe farfurie pestele si alaturati o bucata de orumb si o felie de lamaie. Garnisiti cu coriandru si serviti.