
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Coriandru
Coriandru (dupa gust ) | |||
1 linguri lingura | Unt Unt | ||
Zahar
Zahar (dupa gust ) | |||
1 bucati bucata | Boabe de porumb Boabe de porumb | ||
2 bucati bucata | Limete Limeta | ||
1 bucati bucata | Ardei iute Ardei iute | ||
1 bucati bucata | Ardei gras rosu Ardei gras rosu | ||
1 bucati bucata | Ardei capia
Ardei capia (galben) | ||
1 bucati bucata | Ceapa rosie Ceapa rosie | ||
500 g g | Pangasius file Pangasius file | ||
200 g g | Naut Naut |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCeviche cu ceapa si cili, porumb si salata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Tocati ceapa, jumatate din fiecare ardei si ardeiul iute fin, iar un limes felii. Celalalt limes il stoarceti pentru zeama. taiati pestele in bucati de 3 cm. Amestecati pestele cu ceapa, ardeii chili si zeama de lamaie. Acoperati si lasati la rece timp de o ora.
Fierbeti porumbul in apa sarata cu un varf de zahar pentru cam 20 de minute. Lasati la scurs, ungeti cu unt si presarati sare. Taiati porumbul in felii de 2 cm.
Impartiti salata pe 4 farfurii. Luati pestele di frigider si asezonati cu sare si piper. Asezati pe farfurie pestele si alaturati o bucata de orumb si o felie de lamaie. Garnisiti cu coriandru si serviti.