
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
900 g g | Vinete
Vanata (congelate) | ||
4 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
3 linguri lingura | Tahini Tahini | ||
1 bucati bucata | Zeama de lamaie Zeama de lamaie | ||
30 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | ||
Sare Sare | |||
140 g g | Iaurt grecesc Iaurt grecesc | ||
Lipii de tortilla Lipie de tortilla |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBaba Ghanoush
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Dezghetati vinetele, le scurgeti bine si le puneti intr-un bol.
Adaugati usturoiul razuit, tahini, zeama de lamaie (nu o puneti pe toata) si ulei de masline (nu il puneti pe tot) si mixati. Adaugati treptat ulei de masline si daca mai este nevoie, zeama de lamaie.
La final adaugati sare si iaurtul grecesc.
Decorati cu rosii cherry, patrunjel tocat si seminte de susan si serviti cu foi de tortilla.
Pofta buna!