
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Hummus cu masline
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Scurgem nautul din conserva, fara a arunca apa din conserva (o putem folosi pentru a ajusta consistenta hummusului). Scurgem si maslinele.
Punem toate ingredientele in robotul de bucatarie si mixam pe functia pulse pentru un hummus cu o textura mai mare si pe functia de amestecare continua, pentru un hummus foarte fin.
Sfaturi utile pentru reteta de Hummus cu masline: puteti folosi si naut uscat, pe care il fierbeti voi. Inainte de a-l fierbe, va sugerez sa il tineti in apa peste noapte, apoi il fierbeti in apa cu o lingura de bicarbonat. Consistenta hummusului se ajusteaza folosind apa de pe naut (din conserva sau apa in care a fiert nautul) sau ulei de masline. Pentru un hummus extra cremos si fin, puteti adauga si 1-2 linguri de iaurt grecesc.
Hummus-ul poate fi servit alaturi de tortilla, nachos, bastonase de legume, felii de bagheta, crackers sau biscuiti sarati…posibilitatile sunt nenumarate!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.