
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
lingurite lingurita | Ulei de masline Ulei de masline | ||
catei catel | Usturoi Usturoi | ||
bucati bucata | Dovlecei Dovlecel | ||
g g | Baby spanac Baby spanac | ||
g g | Mazare Mazare | ||
bucati bucata | Oua Ou | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | |||
g g | Branza Cheddar Branza Cheddar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBriose frittata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Incalziti cuptorul la 180 °C. Ungeti cu unt formele de briose si puneti discuri de hartie de in partea inferioara a fiecaruia. Puneti uleiul de masline intr-o tigaie la foc mediu, adaugati usturoiul, il lasati 1 minut si apoi il scoateti. Adaugati dovlecelul ras si baby spanacul. Fierbeti timp de 4-5 minute, apoi puneti si mazarea congelata si mai lasati 2, 3 minute.
Intr-un castron mare puneti ouale, asezonati cu sare si piper, le bateti bine cu telul, adaugati branza Cheddar rasa si apoi amestecul de dovlecel, baby spanac si mazare. Omogenizati bine si impartiti amestecul uniform in formele de briose pregatite. Dati la cuptor timp de 18-20 de minute, pana cand fritattas sunt rumenite.
Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca putin inainte de a le scoate din forme. Le serviti cu branza Cheddar rasa.