meriți să fii surprins
Briose frittata

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

2 lingurite lingurita Ulei de masline Ulei de masline
1 catei catel Usturoi Usturoi
0,5 bucati bucata Dovlecei Dovlecel
60 g g Baby spanac Baby spanac
100 g g Mazare Mazare
5 bucati bucata Oua Ou
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
40 g g Branza Cheddar Branza Cheddar
(rasa)

Briose frittata

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(24)

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 180 °C. Ungeti cu unt formele de briose si puneti discuri de hartie de in partea inferioara a fiecaruia. Puneti uleiul de masline intr-o tigaie la foc mediu, adaugati usturoiul, il lasati 1 minut si apoi il scoateti. Adaugati dovlecelul ras si baby spanacul. Fierbeti timp de 4-5 minute, apoi puneti si mazarea congelata si mai lasati 2, 3 minute.

Intr-un castron mare puneti ouale, asezonati cu sare si piper, le bateti bine cu telul, adaugati branza Cheddar rasa si apoi amestecul de dovlecel, baby spanac si mazare. Omogenizati bine si impartiti amestecul uniform in formele de briose pregatite. Dati la cuptor timp de 18-20 de minute, pana cand fritattas sunt rumenite.

Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca putin inainte de a le scoate din forme. Le serviti cu branza Cheddar rasa.