meriți să fii surprins
Bruschete cu ciuperci marinate si sunca de Parma

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 catei catel Usturoi Usturoi
2 linguri lingura Reductie de otet balsamic Reductie de otet balsamic
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
5 linguri lingura Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
4 ramuri ramura Rozmarin Rozmarin
400 g g Ciuperci Ciuperci
75 g g Sunca de Parma Sunca de Parma
4 bucati bucata Baghete Bagheta

Bruschete cu ciuperci marinate si sunca de Parma

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(5)

Mod de preparare

Se feliaza sunca, dar nu foarte subtire. Ciupercile se spala si se taie in patru.

Se scot acele de la doua crengute de rozmarin, se taie si se prajesc timp de 5 minute, alaturi de ciuperci, in uleiul de masline bine incins. Se asezoneaza cu sare, piper si otet balsamic, dupa gust si se iau de pe aragaz.

Se injumatatesc baghetele si se prajesc in toaster. Catelul de usturoi se curata si se marunteste. Partea taiata a painii se unge cu ciupercile si sosul acestora, se adauga usturoiul, se pune deasupra sunca si se garniseste cu crengutele ramase de rozmarin.