
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 catei catel | Usturoi Usturoi | |
2 linguri lingura | Reductie de otet balsamic Reductie de otet balsamic | |
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
5 linguri lingura | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | |
4 ramuri ramura | Rozmarin Rozmarin | |
400 g g | Ciuperci Ciuperci | |
75 g g | Sunca de Parma Sunca de Parma | |
4 bucati bucata | Baghete Bagheta |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBruschete cu ciuperci marinate si sunca de Parma
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se feliaza sunca, dar nu foarte subtire. Ciupercile se spala si se taie in patru.
Se scot acele de la doua crengute de rozmarin, se taie si se prajesc timp de 5 minute, alaturi de ciuperci, in uleiul de masline bine incins. Se asezoneaza cu sare, piper si otet balsamic, dupa gust si se iau de pe aragaz.
Se injumatatesc baghetele si se prajesc in toaster. Catelul de usturoi se curata si se marunteste. Partea taiata a painii se unge cu ciupercile si sosul acestora, se adauga usturoiul, se pune deasupra sunca si se garniseste cu crengutele ramase de rozmarin.