
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ciuperci cu maioneza si usturoi
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Ciupercile cu maioneza si usturoi sunt o masa in sine, la fel ca salata de vinete: o felie de paine prajita sau painea voastra preferata, cum este Painea campionilor de la Lidl si o salata de rosii langa. Dar, la fel de bine, puteti folosi salata de ciuperci pentru a umple rulouri cu sunca, rosii aperitiv sau tartine.
Scurgem ciupercile din borcan, le clatim foarte bine cu apa rece, apoi le punem la fiert in apa cu putina sare. Din momentul in care apa incepe sa fiarba, le fierbem 2-3 minute. Le scurgem prin sita si le tamponam foarte bine cu un servet de hartie.
Dam ciupercile prin blender sau le tocam foarte fin din cutit. Le amestecam cu sare, piper, maioneza, smantana si usturoiul trecut prin presa.
In functie de preferinte, puteti adauga si ierburi aromatice, patrunjel tocat marunt, putin cimbru. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.