
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
200 g g | Rucola Rucola | |
400 g g | Branza gorgonzola Branza gorgonzola | |
50 g g | Branza Mozzarella Branza Mozzarella | |
30 g g | Cascaval elvetian Cascaval elvetian | |
20 g g | Branza de vaca Branza de vaca | |
Otet balsamic
Otet balsamic (dupa gust) | ||
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust) | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalata de branzeturi asortate
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Branza se taie cubulete si se amesteca cu salata, apoi se asezoneaza totul cu ulei de masline, otet de vin alb, sare si piper.
Buon appetito!
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.