meriți să fii surprins
Salata cu cascaval pane

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

150 g g Rucola Rucola
90 g g Sunca de Parma Sunca de Parma
2 linguri lingura Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
2 linguri lingura Ulei de seminte de dovleac Ulei de seminte de dovleac
2 linguri lingura Reductie de otet balsamic Reductie de otet balsamic
2 lingurite lingurita Mustar Mustar
2 lingurite lingurita Miere Miere
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
300 g g Cascaval Cascaval
Ulei pentru prajit Ulei pentru prajit
(dupa gust)
1 bucati bucata Oua Ou
2 linguri lingura Pesmet Pesmet

Salata cu cascaval pane

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

25 min
(2)

Mod de preparare

Se curata salata, se spala, se usuca si se rupe. Sunca se rupe si se repartizeaza impreuna cu salata pe 4 farfurii. Se amesteca uleiul de floarea-soarelui cu uleiul din seminte de dovleac, cu mustarul, mierea, sarea si piperul.

Cascavalul se curata de coaja si se taie in 3 cuburi cu o grosime de 3 cm. Intr-o tigaie adanca se incing cca. doua degete de ulei de floarea-soarelui. Se bate putin oul. Pesmetul se pipereaza si se pune intr-o farfurie adanca. Cuburile de cascaval se dau mai intai prin ou, apoi prin pesmet si se prajesc 1 minut in baia de ulei fierbinte, pana devin crocante.

Se lasa sa se scurga bine pe un prosop de hartie si se aseaza pe salata. Se stropesc cu dressing-ul si se servesc imediat. Pofta buna!