
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
150 g g | Rucola Rucola | ||
90 g g | Sunca de Parma Sunca de Parma | ||
2 linguri lingura | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | ||
2 linguri lingura | Ulei de seminte de dovleac Ulei de seminte de dovleac | ||
2 linguri lingura | Reductie de otet balsamic Reductie de otet balsamic | ||
2 lingurite lingurita | Mustar Mustar | ||
2 lingurite lingurita | Miere Miere | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | |||
300 g g | Cascaval Cascaval | ||
Ulei pentru prajit
Ulei pentru prajit (dupa gust) | |||
1 bucati bucata | Oua Ou | ||
2 linguri lingura | Pesmet Pesmet |
Salata cu cascaval pane
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se curata salata, se spala, se usuca si se rupe. Sunca se rupe si se repartizeaza impreuna cu salata pe 4 farfurii. Se amesteca uleiul de floarea-soarelui cu uleiul din seminte de dovleac, cu mustarul, mierea, sarea si piperul.
Cascavalul se curata de coaja si se taie in 3 cuburi cu o grosime de 3 cm. Intr-o tigaie adanca se incing cca. doua degete de ulei de floarea-soarelui. Se bate putin oul. Pesmetul se pipereaza si se pune intr-o farfurie adanca. Cuburile de cascaval se dau mai intai prin ou, apoi prin pesmet si se prajesc 1 minut in baia de ulei fierbinte, pana devin crocante.
Se lasa sa se scurga bine pe un prosop de hartie si se aseaza pe salata. Se stropesc cu dressing-ul si se servesc imediat. Pofta buna!