meriți să fii surprins
Ovaz la cuptor

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Un mic-dejun satios si sanatos? O gustare pentru copii? O idee pentru caserola de la birou? Incearca reteta de Ovaz la cuptor! E gata de cuptor in mai putin de 5 minute si foarte usor de personalizat in functie de ingredientele pe care le aveti la indemana.

Ingrediente

2 bucati bucata Banane Banana
(foarte coapte)
200 g g Fulgi de ovaz Fulgi de ovaz
500 ml ml Lapte Lapte
150 g g Iaurt grecesc Iaurt grecesc
100 g g Unt de arahide Unt de arahide
0,5 lingurite lingurita Pastaie de vanilie Pastaie de vanilie
Capsuni Capsuni
Afine Afine
2 linguri lingura Fistic Fistic
2 linguri lingura Fulgi de ciocolata Fulgi de ciocolata
Sirop de artar Sirop de artar

Ovaz la cuptor

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(95)

Mod de preparare

Pasul 1

Incinge cuptorul la 180°C. Foloseste o tava de 15x20cm, pe care o ungi cu unt sau spray non-stick.

Aseaza bananele in tava si striveste-le cu furculita.

Adauga fulgii de ovaz, laptele, iaurtul grecesc, unt de arahide, vanilia.

Amesteca foarte bine.

Pas 1 - Ovaz la cuptor

Pasul 2

Pune deasupra fructele, fulgii de ciocolata, fistic.

Coace 20-25 minute sau pana linchidul e complat absorbit de fulgii de ovaz.

Lasa sa se racoreasca putin, apoi poti felia si servi alaturi de sirop de artar.

Pofta buna!

Pas 2 - Ovaz la cuptor

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.

Ovaz la cuptor
30 min

Ovaz la cuptor

Ingrediente

Banana (foarte coapte)
2 bucata
Fulgi de ovaz
200 g
Lapte
500 ml
Iaurt grecesc
150 g
Unt de arahide
100 g
Pastaie de vanilie
0.5 lingurita
Capsuni
Afine
Fistic
2 lingura
Fulgi de ciocolata
2 lingura
Sirop de artar
Pas 1 - Ovaz la cuptor
5 min

Pasul 1

Pas 1 - Ovaz la cuptor

Incinge cuptorul la 180°C. Foloseste o tava de 15x20cm, pe care o ungi cu unt sau spray non-stick.

Aseaza bananele in tava si striveste-le cu furculita.

Adauga fulgii de ovaz, laptele, iaurtul grecesc, unt de arahide, vanilia.

Amesteca foarte bine.

Banana (foarte coapte): 2 bucata
Fulgi de ovaz: 200 g
Lapte: 500 ml
Iaurt grecesc: 150 g
Unt de arahide: 100 g
Pastaie de vanilie: 0.5 lingurita
Pas 2 - Ovaz la cuptor
25 min

Pasul 2

Pas 2 - Ovaz la cuptor

Pune deasupra fructele, fulgii de ciocolata, fistic.

Coace 20-25 minute sau pana linchidul e complat absorbit de fulgii de ovaz.

Lasa sa se racoreasca putin, apoi poti felia si servi alaturi de sirop de artar.

Pofta buna!

Capsuni
Afine
Fistic: 2 lingura
Fulgi de ciocolata: 2 lingura
Sirop de artar
Ovaz la cuptor

Feedback

Cum ti-a placut sa gatesti cu noi?

1
2