
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Un mic-dejun satios si sanatos? O gustare pentru copii? O idee pentru caserola de la birou? Incearca reteta de Ovaz la cuptor! E gata de cuptor in mai putin de 5 minute si foarte usor de personalizat in functie de ingredientele pe care le aveti la indemana.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listOvaz la cuptor
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Incinge cuptorul la 180°C. Foloseste o tava de 15x20cm, pe care o ungi cu unt sau spray non-stick.
Aseaza bananele in tava si striveste-le cu furculita.
Adauga fulgii de ovaz, laptele, iaurtul grecesc, unt de arahide, vanilia.
Amesteca foarte bine.

Pasul 2
Pune deasupra fructele, fulgii de ciocolata, fistic.
Coace 20-25 minute sau pana linchidul e complat absorbit de fulgii de ovaz.
Lasa sa se racoreasca putin, apoi poti felia si servi alaturi de sirop de artar.
Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.