Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Teo's Kitchen
Un mic-dejun satios si sanatos? O gustare pentru copii? O idee pentru caserola de la birou? Incearca reteta de Ovaz la cuptor! E gata de cuptor in mai putin de 5 minute si foarte usor de personalizat in functie de ingredientele pe care le aveti la indemana.
Ingrediente
2 bucati bucata | Banane
Banana (foarte coapte) | |
200 g g | Fulgi de ovaz Fulgi de ovaz | |
500 ml ml | Lapte Lapte | |
150 g g | Iaurt grecesc Iaurt grecesc | |
100 g g | Unt de arahide Unt de arahide | |
0,5 lingurite lingurita | Pastaie de vanilie Pastaie de vanilie | |
Capsuni Capsuni | ||
Afine Afine | ||
2 linguri lingura | Fistic Fistic | |
2 linguri lingura | Fulgi de ciocolata Fulgi de ciocolata | |
Sirop de artar Sirop de artar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOvaz la cuptor
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Incinge cuptorul la 180°C. Foloseste o tava de 15x20cm, pe care o ungi cu unt sau spray non-stick.
Aseaza bananele in tava si striveste-le cu furculita.
Adauga fulgii de ovaz, laptele, iaurtul grecesc, unt de arahide, vanilia.
Amesteca foarte bine.
Pasul 2
Pune deasupra fructele, fulgii de ciocolata, fistic.
Coace 20-25 minute sau pana linchidul e complat absorbit de fulgii de ovaz.
Lasa sa se racoreasca putin, apoi poti felia si servi alaturi de sirop de artar.
Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.