
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
160 g g | Fulgi de ovaz Fulgi de ovaz | |
75 g g | Seminte de dovleac Seminte de dovleac | |
200 g g | Smochine uscate Smochine uscate | |
120 ml ml | Apa Apa | |
30 g g | Miere Miere | |
100 g g | Caise deshidratate Caise deshidratate | |
50 g g | Mix fructe uscate Mix fructe uscate | |
50 g g | Stafide Stafide | |
50 g g | Migdale Migdale |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBatoane de cereale
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Amesteca fulgii de ovaz cu semintele de dovleac si pune-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt, la 180°C, timp de 10 minute.
Intre timp, pregateste smochinele. Pune-le intr-un chopper, adauga apa si mierea si blenduieste-le pana devin o pasta omogena.
Intr-un bol, adauga amestecul de fulgi de ovaz cu seminte de dovleac, caisele deshidratate tocate marunt, pasta de smochine, mixul de fructe uscate, stafidele, migdalele macinate.
Amesteca totul foarte bine si acest amestec omogen adauga-l intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Taseaza amestecul cu o lingura sau spatula si da la cuptor, la 180°C, timp de 15 minute.
Pofta buna!