meriți să fii surprins
Batoane de cereale

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

160 g g Fulgi de ovaz Fulgi de ovaz
75 g g Seminte de dovleac Seminte de dovleac
200 g g Smochine uscate Smochine uscate
120 ml ml Apa Apa
30 g g Miere Miere
100 g g Caise deshidratate Caise deshidratate
50 g g Mix fructe uscate Mix fructe uscate
50 g g Stafide Stafide
50 g g Migdale Migdale

Batoane de cereale

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(165)

Mod de preparare

Amesteca fulgii de ovaz cu semintele de dovleac si pune-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt, la 180°C, timp de 10 minute.

Intre timp, pregateste smochinele. Pune-le intr-un chopper, adauga apa si mierea si blenduieste-le  pana devin o pasta omogena.

Intr-un bol, adauga amestecul de fulgi de ovaz cu seminte de dovleac, caisele deshidratate tocate marunt, pasta de smochine, mixul de fructe uscate, stafidele, migdalele macinate.

Amesteca totul foarte bine si acest amestec omogen adauga-l intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Taseaza amestecul cu o lingura sau spatula si da la cuptor, la 180°C, timp de 15 minute.

Pofta buna!